به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، نیروی هوایی ترکیه و پاکستان قرار است بزودی در راستای افزایش همکاریهای نظامی مشترک، مانور نظامی مشترک برگزار کنند.
در این ارتباط ژنرال مجاهد انورخان، فرمانده نیروی هوایی پاکستان با تائید این خبر گفته است مانور نظامی مشترک با ترکیه در خاک پاکستان برگزار خواهد شد.
طی چند سال گذشته همکاریهای نظامی میان اسلامآباد و آنکارا افزایش یافته و به نظر میرسد مانور نظامی مذکور نیز در ادامه همکاریهای نظامی روبه گسترش دو طرف صورت میگیرد.
در جولای امسال نیز پاکستان قرارداد دریافت ۳۰ بالگرد نظامی پیشرفته را با ترکیه منعقد کرد و قرار است این بالگردها بزودی بدست اسلامآباد برسد.
پاکستان در حال حاضر مقصد نخست تولیدات نظامی ترکیه است و شرکتهای ترکیهای امسال بیشترین میزان صادرات خدمات نظامی و تسلیحاتی را به پاکستان داشتهاند.


نظر شما